Home / Diensten / Security

Security

Fundamenteel voor het beveiligen van je IT omgeving

Cybersecurity

Cybersecurity is een cruciaal onderwerp in de moderne digitale wereld. Het belang van cybersecurity kan niet genoeg benadrukt worden, aangezien het aantal cyberaanvallen blijft toenemen en de schade die ze kunnen veroorzaken exponentieel groeit.

In de afgelopen jaren zijn cyberaanvallen steeds geavanceerder geworden en hebben ze geleid tot enorme verliezen voor bedrijven, overheden en individuen. Ze kunnen leiden tot gegevensdiefstal, financiële verliezen, reputatieschade en zelfs het stilleggen van bedrijven of vitale infrastructuur.

Het implementeren van effectieve cybersecuritymaatregelen is daarom essentieel om deze bedreigingen te verminderen en te voorkomen dat cybercriminelen toegang krijgen tot gevoelige informatie.

Dit omvat het gebruik van veilig opgeslagen externe back-ups, sterke wachtwoorden, regelmatige software-updates, antivirusprogramma's en het implementeren van meer geavanceerde beveiligingsprotocollen zoals multifactor authenticatie, strikte firewalls, netwerk monitoring (NIDS) en encryptie.

70% van de cyberincidenten ontstaan door menselijke fouten

Vaak zijn medewerkers zich niet bewust van het gevaar van onveilig digitaal gedrag. Iedereen binnen het bedrijf zal zich daarom bewust moeten zijn van wat onveilig gedrag is. Dagelijks worden bedrijven aangevallen door cybercriminelen. Geef ze geen kans en neem de juiste voorzorgsmaatregelen.

Weet je niet zeker of de beveiliging van jouw bedrijf voldoende is? Laat ons dan de systemen en processen van jouw organisatie doorlichten.

1:5

de kans op een cyberaanval

1:250

de kans op fysieke inbraak in je bedrijf

1:8000

de kans op brand in je bedrijf

24/7 actieve serverbewaking

Via geautomatiseerde beheertools monitoren wij 24/7 jouw netwerk en servers. Overzichtsborden en notificaties via sms of mail houden ons en jou voortdurend op de hoogte over de actuele status van je bedrijfsnetwerk. Dankzij die aanpak detecteren onze mensen een calamiteit nog voor die zich tot een probleem ontwikkelt. Vervolgens pakken we de uitdaging razendsnel aan, op de door jou gewenste manier. Zo blijft de impact van een incident beperkt en kan je weer efficiënt verder werken.

01Systemen zijn flexibel in te stellen naar uw eigen wensen

02Sms of e-mail ontvangen bij eventuele calamiteiten

03Flexibele invulling van werkzaamheden

ONS PRODUCT

Cyber-Security-As-A-Service

Lees hier meer over CSAAS

Voor het MKB hebben wij het CSAAS product ontwikkeld, specifiek voor de bescherming van laptops en computers. Hiermee zorgen we voor correcte virusbescherming, goede back-ups van de gehele machine en je Microsoft 365 (voorheen Office 365) omgeving. Daarnaast biedt deze tool de mogelijkheid om periodiek je medewerkers te ’testen’ hoe gevoelig zij zijn voor SPAM / Phishing e-mails.

Voor grotere ondernemingen die veel ‘on-premise’ werken is een Network Intrusion Detection System (NIDS) super belangrijk. Dit systeem controleert voortdurend al het netwerkverkeer, inclusief alle apparaten die zijn aangesloten op het bedrijfsnetwerk, om afwijkingen te detecteren en een alarm te slaan bij risico’s. Het biedt een realtime analyse van het gedrag van de apparaten en detecteert onmiddellijk wanneer er met verdachte bestemmingen wordt gecommuniceerd. Dit zorgt voor een snelle detectie en respons op cyberdreigingen, waardoor bedrijven effectief kunnen reageren en schade kunnen minimaliseren.

internetverkeer monitoren en beschermen

Network Intrusion Detection System (NIDS)

Lees meer over NIDS

Systeembeheer

Gebruikersondersteuning is effectief voor kleine organisaties met een te lage taakbelasting voor een systeembeheerder.

Ontwikkeling

Gebruikersondersteuning is effectief voor kleine organisaties met een te lage taakbelasting voor een systeembeheerder.

Alle IT informatie in één kennisbank.

Wij delen graag onze kennis met anderen. Bezoek onze kennisbank

woensdag 26 april 2023

De snelheid van onze nieuwe website

Bij de ontwikkeling van onze nieuwe website hebben we veel aandacht geschonken aan de snelheid van de website. Enerzijds omdat ik dat zelf belangrijk vind, maar ook zeker vanwege de positieve resultaten bij onze zoekmachine score (SEO-score).

Ferdi Verlaan

Ferdi Verlaan

Manager OTC & NOC

Ferdi Verlaan

Ferdi Verlaan

Manager OTC & NOC

vrijdag 14 april 2023

All Automation Service lanceert nieuwe website

Met gepaste trots kondigen wij onze nieuwe website aan!

Ferdi Verlaan

Ferdi Verlaan

Manager OTC & NOC

Neem contact met ons op

En breng jouw IT omgeving ook naar 'the next level'.

Neem contact op