Over AASHQ

Al sinds 1990 dé ICT partner voor vele MKB klanten en overheid.

Jouw IT goed geregeld

Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat je razendsnel geholpen wordt door de juiste personen. Geen 1e lijns helpdesk die geen kennis van zaken heeft en pas na dagen escaleert naar een 2e lijn. Bij AASHQ heb je direct de juiste engineer aan de lijn om je te helpen. Wij fungeren als jouw persoonlijke ICT-afdeling, op afstand maar toch dichtbij.

MEER DAN 33 JAAR ERVARING

Bewezen resultaten bieden garantie voor de toekomst

Direct contact

Wij bieden al meer dan 33 jaar de beste service op het gebied van automatisering en zijn we dé IT partner van diverse organisaties in het MKB. Wij hebben kennis en ervaring met zowel netwerkbeheer, systeembeheer (Windows en Linux), cybersecurity, webdevelopment en softwareontwikkeling. Daarnaast bieden we op maat gemaakte ICT diensten en oplossingen voor zowel 'on-premise' en cloud omgevingen.

 

Bij All Automation Service draait het om technologie en innovatie. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossingen met bewezen technologieën en blijven altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met deze gedachte is onze organisatie in 1990 opgericht en zit nog steeds diep geworteld in ons DNA.

Onze expertise strekt zich uit over verschillende gebieden, waaronder software ontwikkeling, webdesign, cybersecurity, netwerk- en systeembeheer. Wij bieden complete oplossingen die naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van jouw organisatie. Of je nu een MKB onderneming of overheid bent, wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw organisatie te ondersteunen.

Sinds 2022 zijn wij onderdeel van Initeam. Steunend op meer dan 41 jaar expertise in verschillende sectoren, helpt Initeam talrijke klanten met gebruiksvriendelijke en eenvoudige IT-oplossingen voor ingewikkelde bedrijfsprocessen. Als flexibele langetermijnpartner onderscheidt het bedrijf zich door het aanbieden van op maat uitgewerkte ERP-software.

Door onze specialisatie en sterke reputatie worden wij ook door andere ICT bedrijven gevraagd voor assistentie bij complexe technische projecten. En wij worden gewaardeerd voor onze snelle reactietijden, korte communicatielijnen en professionele ondersteuning.

Waarom AASHQ?

Dé redenen waarom onze klanten voor AASHQ kiezen:

Expertise

ICT en internet zijn complexe zaken. Een kleine wijziging kan grote gevolgen hebben voor je organisatie. Beveiliging, data, hard- en software zijn totaal verschillende gebieden. Daarom beheert en bewaakt het team van AASHQ uiterst zorgvuldig continue de kwaliteit van je ICT-omgeving.

Pro-Actief

Wij monitoren continu de gezondheid van je ICT systemen en verbindingen. Ook scannen we verkeer op virussen, spam en of ander verdacht verkeer of gebruik. Van tevoren spreken we met je af hoe met deze meldingen en signalen wordt omgegaan.

Korte doorlooptijden

Snelheid, dat is ons credo. Je krijgt vrijwel meteen de juiste persoon aan de lijn, die direct assistentie biedt. Uit onderzoek blijkt dat onze klanten (grote en middelgrote ondernemingen) AASHQ een niet mis te verstaan cijfer 9 geven voor reactietijd en expertise.

Op afstand en toch dichtbij

Het meeste van onze werkzaamheden vinden plaats vanuit ons kantoor in Aalsmeer. Wij kunnen dus van afstand (‘remote’) jouw ICT systemen beheren. En als het sneller en handiger is om op locatie te komen, doen we dat. Altijd met zeer snelle reactietijden. Op deze manier heb je het gevoel dat wij je interne IT-afdeling zijn.

Communicatie

Een van onze engineers is het vaste technische aanspreekpunt van jouw organisatie. Alle specialisaties binnen AASHQ worden door hem/haar gecoördineerd. De service portal zorgt ervoor dat je overzicht houdt van wat speelt tussen onze organisaties.

Breed inzetbaar

Wij hebben ervaring en kennis van zowel systeem- en netwerkbeheer maar ook van webhosting, webdevelopment en software ontwikkeling. Al deze expertises zitten ook fysiek dicht bij elkaar op kantoor. Op die manier kan er voor elk IT vraagstuk een totaaloplossing geboden worden.

Kennisborging

Niets is zo belangrijk dan dat kennis in de organisatie blijft. Wij hebben hiervoor diverse tools ontwikkeld die ons daarbij assisteren. Wij registeren de exacte specificaties van jouw ICT-omgeving en applicaties.

Visie

In een strategisch overleg bespreken we waar jouw organisatie in de komende drie tot vijf jaar naar toe werkt. Onze ICT-expertise ondersteunt de meest effectieve weg om daar te komen. In een tactisch overleg kunnen onze engineers en jouw medewerkers elkaar toetsen: zitten we nog op de goede weg of moeten we onze koers bijstellen?

Organisatiestructuur

AASHQ is een partner met sterke expertise en is een sterke financiële organisatie met een lang historisch track record. Maar liefst vijf jaar op rij nomineerde het Financieel Dagblad AASHQ voor de Gazelle Award.

collega

Direct korte lijnen met onze engineers

Bij ons hoef je niet te wachten totdat je een gekwalificeerde medewerker aan de lijn hebt. Je krijgt vrijwel direct een engineer met kennis van zaken aan de lijn die jou kan helpen bij al jouw IT-vraagstukken. Of het nu gaat om een probleem met je netwerk, server of software, onze experts staan altijd voor je klaar.

Direct naar support

Alle IT informatie in één kennisbank.

Wij delen graag onze kennis met anderen. Bezoek onze kennisbank

woensdag 26 april 2023

De snelheid van onze nieuwe website

Bij de ontwikkeling van onze nieuwe website hebben we veel aandacht geschonken aan de snelheid van de website. Enerzijds omdat ik dat zelf belangrijk vind, maar ook zeker vanwege de positieve resultaten bij onze zoekmachine score (SEO-score).

Ferdi Verlaan

Ferdi Verlaan

Manager OTC & NOC

Ferdi Verlaan

Ferdi Verlaan

Manager OTC & NOC

vrijdag 14 april 2023

All Automation Service lanceert nieuwe website

Met gepaste trots kondigen wij onze nieuwe website aan!

Ferdi Verlaan

Ferdi Verlaan

Manager OTC & NOC

Wij zijn trots dat we voor o.a. onderstaande organisaties mogen werken:

Online Marketing Amsterdam
Bosman Van Zaal
Royal De Ree Holland
Solidoe
Defence for Children
Kapiteyn
Labré Advocaten
Delair Vastgoedbeheer
Royal Park
Stichting Effectief Doneren
Swart&Co
Panta Holdings
Plant Trend
Jacht- en scheepswerf GOUWEROK
Ruijter Bloembollen

Daarnaast werken wij ook voor diverse andere organisaties in verscheidende sectoren waar we net zo trots op zijn!

Lees waarom zij kiezen voor ons

Neem contact met ons op

En breng jouw IT omgeving ook naar 'the next level'.

Neem contact op