Kennisbank > uitgelicht > All Automation Service lanceert nieuwe website

All Automation Service lanceert nieuwe website

Ferdi Verlaan

Ferdi Verlaan

Manager OTC & NOC

Wij zijn altijd bezig met het verbeteren en groeien van onze dienstverlening. Als onderdeel van deze voortdurende inspanningen hebben wij onze nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website heeft als doel de uitstraling van de organisatie verder te professionaliseren, onze identiteit te versterken en tevens de mogelijkheid te bieden om kennis te delen met de wereld middels periodieke blog posts. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de onze nieuwe website, en hoe deze bijdraagt aan de verdere professionalisering van de organisatie en het delen van onze IT kennis.

Verbeterde uitstraling die past bij ons DNA

De nieuwe website van All Automation Service is ontworpen met als doel de uitstraling van de organisatie verder te professionaliseren en welke past bij een IT organisatie anno 2023. De website heeft een modern en strak ontwerp, met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige navigatie. De kleuren, afbeeldingen en typografie zijn zorgvuldig gekozen om een professionele en betrouwbare uitstraling te creëren die past bij de expertise en ervaring van All Automation Service. De website is ontworpen door onze collega’s van Online Marketing Amsterdam en is door ons OTC team in WordPress ontwikkeld.

Daarnaast is de website volledig responsive, wat betekent dat deze zich aanpast aan verschillende apparaten en schermgroottes. Of bezoekers de website nu bekijken op een desktopcomputer, tablet of mobiele telefoon, ze zullen een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring hebben. Dit draagt bij aan de professionele uitstraling van de organisatie en zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot de informatie die ze zoeken, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

De nieuwe website biedt ook een verbeterde navigatie-ervaring. Bezoekers kunnen gemakkelijk door de verschillende secties van de website bladeren en snel de informatie vinden die ze nodig hebben. De duidelijke en gestructureerde indeling van de website draagt bij aan de professionalisering van de organisatie en maakt het voor bezoekers eenvoudig om de diensten en expertise van All Automation Service te begrijpen.

Kennisdeling

Een van de belangrijkste doelen van de nieuwe website van All Automation Service is het delen van kennis met de wereld. Dit wordt gedaan middels periodieke blog posts die op de website worden gepubliceerd. De blog posts zullen gaan over verschillende onderwerpen binnen het vakgebied van automatisering, zoals trends, technologieën, best practices en casestudy’s.

De blog posts worden geschreven door experts binnen de organisatie van All Automation Service, die hun diepgaande kennis en ervaring delen om anderen te informeren en te inspireren. Door het delen van deze kennis wil All Automation Service bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de automatiseringsgemeenschap en de branche als geheel.

De blog posts zullen worden gepubliceerd op de website van All Automation Service en worden gepromoot via verschillende online kanalen, zoals social media en nieuwsbrieven.

Ferdi Verlaan

Over de auteur

Ferdi Verlaan

Werkzaam bij AASHQ sinds 2005, beheert en inspireert Ferdi een team van uitstekende ontwikkelaars, systeem- en netwerkingenieurs.

Hij is bedreven in verschillende programmeertalen maar ook zeer kundig in zowel Windows (Server) als Linux-besturingssystemen.

Ook interessante artikelen

Deze artikelen kunnen jou ook misschien aanspreken

woensdag 26 april 2023

De snelheid van onze nieuwe website

Ferdi Verlaan

Ferdi Verlaan

Manager OTC & NOC

Ferdi Verlaan

Ferdi Verlaan

Manager OTC & NOC

Neem contact met ons op

En breng jouw IT omgeving ook naar 'the next level'.

Neem contact op