Home / Diensten / CSAAS

CSAAS

Cyber-Security-As-A-Service

Complete oplossing voor cyberbeveiliging

CSAAS biedt een complete oplossing voor cyberbeveiliging, inclusief virusbeveiliging om computersystemen te beschermen tegen malware, patching en monitoring om ervoor te zorgen dat software up-to-date en veilig is, backups om ervoor te zorgen dat gegevens veilig zijn in geval van een incident en user awareness training om ervoor te zorgen dat medewerkers bekend zijn met de meest voorkomende bedreigingen en hoe deze te voorkomen. Met onze oplossing kun je gerust zijn dat jouw organisatie optimaal beveiligd is tegen cyberaanvallen.

Het hebben van een viruscanner en goede back-ups is cruciaal voor het beschermen van digitale gegevens. Een viruscanner kan voorkomen dat schadelijke software de computer infecteert, terwijl back-ups ervoor zorgen dat je de gegevens niet verliest als er toch iets misgaat met de computer of als deze wordt gehackt. Het is belangrijk om regelmatig back-ups te maken van gegevens om ervoor te zorgen dat je snel kunt herstellen na een aanval of een technisch probleem. Door een viruscanner en back-up te gebruiken, kun je je digitale gegevens veilig en beschermd houden.

Patching & Monitoring

Verouderde software heeft vaak minder goede beveiligingsmaatregelen en krijgt minder of soms zelfs geen updates meer. Dit geldt ook voor de besturingssoftware van hardware zoals routers, printers, camera's of andere smart home devices.

Gelukkig kan All Automation jouw eindpunten op afstand beheren vanuit één plaats. Onze technici monitoren actief alle eindpunten op eventuele verdachte acties en plannen updates en patches op voorhand in om downtime tot een minimum te beperken en beveiligingsrisico's proactief aan te pakken.

1:8000

de kans op brand in je bedrijf

1:250

de kans op inbraak in je bedrijf

1:5

de kans op een cyberaanval

Virusbeveiliging

De Phished Behavioural Risk Score (BRS) voorspelt de kans dat individuen of de organisatie worden gehackt. Het is één meetbaar getal dat jou en het management inzicht geeft in de securitystatus van de organisatie, en toont hoe die kan verbeteren. De BRS wordt berekend aan de hand van concrete parameters zoals data en geschiedenis. Hij wordt voortdurend geüpdatet door het gedrag te meten van werknemers, en de organisatie als geheel. Krijg inzicht in de BRS van de hele organisatie, of duik dieper tot op het niveau van departementen, teams of individuele werknemers.

01Krijg real-time inzicht in huidige en toekomstige bedreigingen

02Verander gevaarlijk gedrag met korte, snackable microlearnings

03Stop phishinggevaren met één druk op de knop

phishedacademy.io 14:41 4. ? PH Recipients Phished Academy Automated Simulations January February Back & finish later Questions 4/5 Only one answer is correct Answer 1 Previous Next Answer 3 Answer 4 Answer 2 Information Security Management System Compliant Information Security Management System In progress Certified
inbegrepen in CSAAS

Phishing en user awareness

Lees meer over phishing tests

Phished.io biedt een uitgebreide oplossing voor het verbeteren van de cyberveiligheid van organisaties door middel van AI-gestuurde security awareness training. Het platform omvat gepersonaliseerde phishing- en smishingsimulaties, tools om gevaarlijk gedrag te veranderen met korte microlearnings en een realtime threat intelligence-dashboard om inzicht te krijgen in actuele en toekomstige bedreigingen.

Niets is zo vervelend dat als na een calamiteit met cybercrime of een menselijke fout al het werk verloren is gegaan. Helaas zien wij toch vaak dat men vergeten is de lokale servers en computers uit te rusten met een goede back-up oplossing. All Automation Service biedt een geïntegreerde oplossing die automatisch mogelijke bedreigingen voorkomt, detecteert en indien nodig ook oplost binnen de Microsoft 365 omgeving. Dagelijks maken we een online back-up van de volledige Microsoft 365 omgeving.

inbegrepen in CSAAS

Back-up & Protection

Lees meer over dit product

Neem contact met ons op

En breng jouw IT omgeving ook naar 'the next level'.

Neem contact op