Home / Diensten / Ontwikkeling

Ontwikkeling

Professionals voor software ontwikkeling

All Automation Service is al voor vele tevreden klanten dé partner voor software ontwikkeling en applicatiebeheer. Wij zijn een innovatieve partner die met je meedenkt en kwalitatief hoogwaardige mobiele, web en desktop applicaties ontwikkelt. Ons team bestaat uit mensen met diverse achtergronden en zij beheersen diverse programmeertalen.

Ons team in combinatie met de expertise van jouw organisatie zorgt ervoor dat je jouw core business nog efficiënter kunt uitvoeren. Programmeurs van AASHQ kunnen voor alle situaties een gepaste oplossing ontwikkelen. Ons doel is om duurzame software te ontwikkelen en te onderhouden die jouw dagelijkse werkzaamheden moeten vereenvoudigen.

SOFTWARE ONTWIKKELING

Software die aansluit bij jouw organisatie

Lees meer over ons software ontwikkeling diensten
WEBDEVELOPMENT

Jouw website of applicatie tot in de .NL verzorgd

Lees meer over onze webdevelopment diensten

Onze afdeling OTC (Ontwikkel-en-Test-Centrum) is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van websites voor bedrijven van elke omvang. Wij bieden ondersteuning bij elke stap van uw nieuwe of bestaande website, van grafisch ontwerp tot technische ontwikkeling en implementatie, inclusief content management systemen zoals WordPress en webshops zoals Magento en WooCommerce.

Mocht er toch iets zijn wat we zelf niet (goed) kunnen, dan hebben wij een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde professionals. Voor huisstijl, website ontwerpen en zoekmachineoptimalisatie werken wij graag samen met Online Marketing Amsterdam.

Daarnaast kunnen wij jouw website in ons eigen datacenter hosten op servers die onze collega’s van het NOC beheren.

Onze werkwijze

Dankzij onze Rapid Application Development (RAD) Framework kunnen wij sneller ontwikkelen dan de meeste organisaties zodat je snel resultaat ziet van de gewenste functionaliteiten.

Dit framework is geschikt voor zowel desktop-, web- als mobiele applicaties. Daarnaast hanteren wij de Scrum methode voor software ontwikkeling. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams, bestaande uit engineers van All Automation en ervaringsdeskundigen uit uw eigen organisatie, die in korte sprints (iteraties van vaste lengte van 1-4 weken) werkende software opleveren.

Samenwerking, communicatie en teamgeest zijn daarbij sleutelwoorden. Kenmerkend bij de Scrum methode is, dat niet wordt afgewacht of de vorige fase is afgelopen maar dat de fasen kunnen overlappen.

01Goede communicatie staat centraal

02Regelmatige contactmomenten

03Rechtstreeks contact met de programmeurs

04Snel en effectieve ontwikkeling

Neem contact met ons op

En breng jouw IT omgeving ook naar 'the next level'.

Neem contact op