Home / Over ons / Tarieven

Tarieven

Onze Tarieven

Bij All Automation Service staat transparantie en klanttevredenheid voorop. Wij streven naar een langdurige samenwerking en denken graag met je mee over de beste oplossingen voor jouw organisatie.

Daarom hanteren wij het “kostenmaker = kostendrager” principe, waarbij wij onze werkzaamheden bij voorkeur aanbieden op basis van gewerkte uren. Dit betekent dat je alleen betaalt voor de werkzaamheden die daadwerkelijk zijn uitgevoerd. Als er geen werkzaamheden nodig zijn, dan heb je ook geen kosten.

Om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de status en bijbehorende kosten, bieden wij een customer portal en heldere facturen met een urenverantwoording. Wij rekenen met een minimale reken-eenheid van een kwartier, zodat je nooit te veel betaalt.

Naast het werken op basis van gewerkte uren, bieden wij ook fixed-price opdrachten aan. Zo kun je kiezen voor de vorm die het beste bij jouw organisatie past en heb je altijd duidelijkheid over de kosten.

 

Netwerk- en Systeembeheer

Onze systeembeheerders noemen wij ‘NOC Engineers’. Regulier onderhoud en gebruikersvragen zullen door onze NOC Engineers uitgevoerd worden. Senior Engineers worden ingezet bij complexere vraagstukken en het opbouwen van een nieuw netwerk of nieuwe systemen.

Functie Tarief per uur (excl. btw)
NOC Junior Engineer € 85,00
NOC Engineer € 110,00
NOC Senior Engineer € 125,00
NOC Domino Administrative Engineer € 150,00

Er kunnen ook afspraken gemaakt worden voor vaste bedragen per maand voor onderhoud. Echter is dit afhankelijk van o.a. leeftijd en omvang van uw netwerk en in de meeste gevallen ongunstig voor u als ondernemer. Neem daarom contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende inventarisatie.

SLA, 24/7 beschikbaarheid, storingsdienst

Wij werken in algemene zin met onze standaard SLA, omdat deze voor 99% van onze klanten voldoende is. Indien u individuele afspraken wilt maken over doorlooptijden en beschikbaarheid, dan is dat altijd mogelijk.

Wij zijn altijd beschikbaar voor calamiteiten of storingen, ook zonder SLA. Dit gaat op basis van best effort. U belt naar het hoofdnummer en u krijgt de ‘ Engineer on Duty’ aan de lijn. Hij kan u direct helpen met het probleem, of u in contact brengen met een van de andere engineers. Wij hanteren hiervoor geen stand-by vergoeding, maar een toeslag op ons uurtarief.

Tijd Toeslag in %
19:00 – 08:00 en zaterdag 150%
zon- en feestdagen 200%

Software ontwikkeling en webdesign

Software ontwikkeling, applicatiebeheer, grafische vormgeving en webdesign worden uitgevoerd door onze OTC Engineers. We differentiëren op basis van ontwikkelingomgeving en kennismatrix. Al onze engineers zijn gekwalificeerd en gedreven om uw software op het hoogste niveau te brengen. Voor nieuwbouw en grote RFC’s kunnen vaste prijzen afgegeven worden.

Type werkzaamheid Tarief per uur (excl. btw)
Webdevelopment € 110,00
Softwareontwikkeling € 110,00
HCL Domino development € 150,00

Neem contact met ons op

En breng jouw IT omgeving ook naar 'the next level'.

Neem contact op