Waarom AASHQ?

Waarom onze klanten kiezen voor AASHQ

Expertise

ICT en internet zijn complexe zaken. Een kleine wijziging kan grote gevolgen hebben voor uw organisatie. Beveiliging, datacommunicatie, hard- en software zijn totaal verschillende gebieden. Daarom bepaalt en bewaakt het multidisciplinair team van AASHQ uiterst zorgvuldig de kwaliteit van uw ICT-omgeving.

Proactief

Wij monitoren continu de gezondheid van uw systemen en verbindingen. Ook scannen we verkeer op virussen, spam en of ander verdacht verkeer of gebruik. Hierdoor weten wij vaak eerder dan u dat er iets aan de hand is. Van tevoren spreken we met u af hoe met deze meldingen en signalen wordt omgegaan.

Remote (beheer)

Minstens 90% van onze werkzaamheden gebeuren vanuit ons kantoor in Aalsmeer. Wij kunnen dus van afstand, ‘remote’, uw systemen beheren. Geen voorrijkosten en zeer snelle reactietijden. Op deze manier heeft u het idee dat wij uw automatiseringsafdeling zijn.

Doorlooptijden

Snelheid, dat is ons credo. U krijgt vrijwel meteen de juiste persoon aan de lijn, die direct assistentie biedt. Uit onderzoek blijkt dat onze klanten (grote en middelgrote ondernemingen) AASHQ een niet mis te verstaan cijfer 9 geven voor reactietijd en expertise.

Communicatie

Een van onze engineers is uw vaste technische aanspreekpunt. Alle specialisaties binnen AASHQ worden door hem/haar gecoördineerd. De service portal zorgt ervoor dat u overzicht houdt van wat speelt tussen uw en onze organisatie.

Kennisborging

Niets is zo belangrijk dan dat u kennis in uw eigen organisatie vasthoudt. Wij hebben hiervoor diverse tool ontwikkeld die u en ons daarbij assisteren. Wij registeren de exacte specificaties van uw ICT-omgeving en/of applicaties.

Visie

In een strategisch overleg geeft u aan waar u over drie tot vijf jaar met uw eigen organisatie wilt zijn. Onze ICT-expertise ondersteunt de meest effectieve weg om daar te komen. In een tactisch overleg kunnen onze engineers en uw medewerkers elkaar toetsen: zitten we nog op de goede weg of moeten we onze koers bijstellen?

Organisatiestructuur

AASHQ is een partner met sterke expertise en is een sterke financiële organisatie met een lang historisch track record. Maar liefst vijf jaar op rij nomineerde het Financieel Dagblad AASHQ voor de Gazelle Award.