Software ontwikkeling

Sluit altijd naadloos aan op de wensen van uw organisatie

Voor veel bedrijven is het niet eenvoudig om software applicaties te vinden die perfect aansluiten op de wensen en behoeften van de organisatie. AASHQ heeft dankzij haar jarenlange ervaring voor Úlke wens een passende software oplossing.

Software die aansluit bij ˙w organisatie

All Automation Service is al voor vele tevreden klanten dÚ partner voor software ontwikkeling en applicatiebeheer. We zijn een innovatieveápartner die meedenkt en kwalitatief hoogwaardige mobiele, web en desktop applicaties ontwikkelt. Ons team bestaat uit mensen met diverse achtergronden en zij beheersen diverse programmeertalen.

Ons team in combinatie met de expertise van uw organisatie zorgen ervoor dat u uw core business nog efficienter kunt uitvoeren. Techneuten van AASHQ kunnen voor alle situaties een gepaste oplossing ontwikkelen. Ons doel is om duurzame software te ontwikkelen en te onderhouden die uw dagelijkse werkzaamheden moeten vereenvoudigen.

Onze werkwijze

Dankzij onze Rapid Application Development (RAD) Framework kunnen wij sneller ontwikkelen dan de meeste organisaties zodat u snel resultaat ziet van de gewenste functionaliteiten. Dit framework is geschikt voor zowel desktop-, web- als mobiele applicaties. Daarnaast hanteren wij de Scrum methode voor software ontwikkeling.

Er wordt gewerkt in multidisciplinaireáteams,ábestaande uit engineers van All Automation en ervaringsdeskundigen uit uw eigen organisatie, die in korte sprints (iteraties van vaste lengte van 1-4 weken) werkende software opleveren. Samenwerking, communicatieáen teamgeest zijn daarbij sleutelwoorden.áKenmerkend bij de Scrum methode is, dat niet wordt afgewacht of de vorige fase is afgelopen maar dat de fasen kunnen overlappen.

Communicatie staat centraal

Goede communicatie met u en uw organisatie is voor ons het uitgangspunt. Daarom stemmen we graag in nauw overleg de 'milestones' van het project met u af. Dankzij regelmatige (korte) contactmomenten en geassisteerd door onze customer portal, bent u altijd op de hoogte van de status van uw project. U heeft altijd rechtstreeks contact met de uitvoerende engineers, zodat overhead geminimaliseerd wordt.

Wij ontwikkelen in: