Home / Diensten / Webdevelopment

Webdevelopment

Uw website tot in de .NL verzorgd

All Automation Service biedt uitgebreide oplossingen voor het ontwikkelen van websites, inclusief e-commerce oplossingen en integratie met betalingsproviders en andere tools die nodig zijn voor het runnen van een succesvolle online aanwezigheid. Het belangrijkste aspect van webdevelopment is het ontwerpen van een website die intuïtief en gebruiksvriendelijk is. Het moet gemakkelijk te navigeren zijn en een aantrekkelijke en professionele uitstraling hebben. Daarnaast moet de website ook veilig zijn en bescherming bieden tegen cyberaanvallen en beveiligingsrisico’s. All Automation Service biedt op maat gemaakte weboplossingen die deze belangrijke factoren in acht nemen en zorgen voor een website die perfect aansluit bij de behoeften van hun klanten.

Wij werken meestal samen het marketing-bureau van jouw eigen organisatie. Als we hulp nodig hebben bij het ontwerp en indeling van de website werken wij graag samen met Online Marketing Amsterdam. Zij hebben de expertise in huis om samen met onze programmeurs jouw website tot in de punt NL te verzorgen.

SOFTWARE ONTWIKKELING

Software die aansluit bij jouw organisatie

Lees meer over ons software ontwikkeling diensten
WEBDEVELOPMENT

Jouw website of applicatie tot in de .NL verzorgd

Lees meer over onze webdevelopment diensten

Onze afdeling OTC (Ontwikkel-en-Test-Centrum) is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van websites voor bedrijven van elke omvang. Wij bieden ondersteuning bij elke stap van uw nieuwe of bestaande website, van grafisch ontwerp tot technische ontwikkeling en implementatie, inclusief content management systemen zoals WordPress en webshops zoals Magento en WooCommerce.

Mocht er toch iets zijn wat we zelf niet (goed) kunnen, dan hebben wij een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde professionals. Voor huisstijl, website ontwerpen en zoekmachineoptimalisatie werken wij graag samen met Online Marketing Amsterdam.

Daarnaast kunnen wij jouw website in ons eigen datacenter hosten op servers die onze collega’s van het NOC beheren.

Onze werkwijze

Dankzij onze Rapid Application Development (RAD) Framework kunnen wij sneller ontwikkelen dan de meeste organisaties zodat je snel resultaat ziet van de gewenste functionaliteiten.

Dit framework is geschikt voor zowel desktop-, web- als mobiele applicaties. Daarnaast hanteren wij de Scrum methode voor software ontwikkeling. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams, bestaande uit engineers van All Automation en ervaringsdeskundigen uit uw eigen organisatie, die in korte sprints (iteraties van vaste lengte van 1-4 weken) werkende software opleveren.

Samenwerking, communicatie en teamgeest zijn daarbij sleutelwoorden. Kenmerkend bij de Scrum methode is, dat niet wordt afgewacht of de vorige fase is afgelopen maar dat de fasen kunnen overlappen.

01Goede communicatie staat centraal

02Regelmatige contactmomenten

03Rechtstreeks contact met de programmeurs

04Snel en effectieve ontwikkeling

Security

Gebruikersondersteuning is effectief voor kleine organisaties met een te lage taakbelasting voor een systeembeheerder.

Systeembeheer

Gebruikersondersteuning is effectief voor kleine organisaties met een te lage taakbelasting voor een systeembeheerder.

Neem contact met ons op

En breng jouw IT omgeving ook naar 'the next level'.

Neem contact op