Home / Diensten / HCL Domino / Notes en Nomad

HCL Domino / Notes en Nomad

Supersnel ontwikkelplatform

Hét platform voor bedrijfsapplicaties

HCL Domino, voorheen bekend als IBM Domino, is een platform voor bedrijfsapplicaties dat onder andere e-mailservices, agenda's, instant messaging en samenwerkingstools biedt. Het platform is ontworpen om bedrijven te helpen bij het bouwen van op maat gemaakte applicaties en oplossingen die aan hun specifieke zakelijke behoeften voldoen. HCL Domino ondersteunt verschillende programmeertalen en frameworks, zoals Java, .NET en Node.js, waardoor het gemakkelijk is om applicaties te ontwikkelen en te integreren met andere zakelijke systemen.

Een van de belangrijkste sterke punten van HCL Domino is de betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Het platform is ontworpen om betrouwbare en robuuste bedrijfsapplicaties te bieden die goed presteren, zelfs onder hoge werklasten. HCL Domino kan eenvoudig worden geschaald om te voldoen aan de groeiende behoeften van een bedrijf en kan worden geconfigureerd om te voldoen aan de specifieke eisen van elke organisatie.

Een ander belangrijk voordeel van HCL Domino is de beveiliging en privacy. HCL Domino biedt een hoog niveau van beveiliging voor bedrijfsgegevens en communicatie, waardoor bedrijven zich geen zorgen hoeven te maken over het lekken van gevoelige informatie. Het platform ondersteunt geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals versleuteling van gegevens in rust en in beweging, meervoudige authenticatie en toegangscontrole op basis van rollen.

Ten slotte is de flexibiliteit van HCL Domino een ander belangrijk voordeel. Het platform kan worden aangepast en geconfigureerd om aan de specifieke zakelijke behoeften van een bedrijf te voldoen. Bedrijven kunnen HCL Domino gebruiken om op maat gemaakte bedrijfsapplicaties te bouwen en te integreren met andere zakelijke systemen en services. Het platform ondersteunt ook integratie met andere producten van HCL, zoals HCL Sametime en HCL Connections, waardoor bedrijven een compleet en geïntegreerd platform voor bedrijfsapplicaties kunnen bouwen.

Data ontsluiten naar één centraal punt

HCL Notes biedt de mogelijkheid om het platform te integreren met verschillende applicaties om al hun data te ontsluiten naar één centraal punt. Bijvoorbeeld financiële informatie vanuit Accountview of Exact, logistieke informatie vanuit Navison of productiegegevens uit Cobol en Debol applicaties ontsluiten en integreren met één of meerdere HCL Notes-applicaties. Dit zorgt voor een naadloze integratie van data en applicaties, wat de productiviteit en efficiëntie van jouw bedrijf kan verbeteren.

HCL Domino

HCL Notes

HCL Nomad

HCL Nomad

HCL Nomad is een verzamelingsnaam voor een uitbreiding van HCL Notes. Hiermee kun je zonder client, via de webbrowser of smartphone applicatie toegang kunnen krijgen tot HCL Domino-applicaties.

Met de mobiele app kunnen gebruikers ook offline werken, wat betekent dat ze toegang hebben tot hun gegevens en applicaties, zelfs als ze geen internetverbinding hebben. Ook is het dan mogelijk de uitrol van applicaties te vereenvoudigen en mensen een cloud-oplossing te bieden die overal werkt. Al met al biedt HCL Nomad gebruikers een naadloze en flexibele manier om toegang te krijgen tot hun bedrijfsapplicaties op elk gewenst moment en op elke locatie.

01Overal toegang tot je applicaties

02Werkt op Windows,Mac en Linux

03Werkt op Android en iPhone

meer dan een applicatieplatform

HCL Notes mogelijkheden

Lees hier meer

Lotus Notes is vooral bekend als ‘die oude e-mail client’ en werd gezien als een alternatief voor Microsoft Outlook. De ontwikkeling staat echter niet stil en biedt HCL Notes dusdanig veel mogelijkheden dat deze vergelijking niet geheel opgaat.

Voor veel bedrijven is het niet eenvoudig om software applicaties te vinden die perfect aansluiten op de wensen en behoeften van de organisatie. Wij hebben dankzij onze jarenlange ervaring voor élke wens een passende software oplossing. Dankzij onze Rapid Application Development (RAD) Framework kunnen wij sneller ontwikkelen dan de meeste organisaties zodat er snel te zien is van de gewenste functionaliteiten.

Wij bieden ondersteuning op applicaties die door derden zijn ontwikkeld. Je kunt dus al jouw bestaande HCL (Lotus) Notes applicaties bij ons onderbrengen om ze verder uit te breiden of te onderhouden.

Daarnaast hebben wij een aantal eigen applicaties ontwikkeld. Met deze bibliotheek aan functionaliteit kunnen we snel een basis maken en verder ontwikkelen tot maatwerk voor jou als klant. Ook kunnen wij functies van onze eigen bibliotheek overnemen in jouw bestaande applicaties.

Wij zijn ook zeer bedreven in migratietrajecten naar andere omgevingen (Salesforce, Sharepoint etc.).

bijna alles is mogelijk

Applicatie ontwikkeling

Lees meer

Neem contact met ons op

En breng jouw IT omgeving ook naar 'the next level'.

Neem contact op