Home / Diensten / Maatwerk software ontwikkeling voor desktop en smartphone

Maatwerk software ontwikkeling voor desktop en smartphone

Software die aansluit bij jouw organisatie

De voordelen van maatwerk software

In tegenstelling tot standaard software applicaties die voor iedereen hetzelfde zijn, wordt maatwerk software speciaal voor jouw bedrijf ontwikkeld. Het biedt unieke functionaliteiten en features die perfect passen bij jouw specifieke behoeften en processen. Dit zorgt voor meer efficiëntie, hogere productiviteit en een betere gebruikerservaring.

Bovendien kun je met maatwerk software altijd rekenen op gepersonaliseerde ondersteuning en updates, waardoor je kunt blijven groeien en innoveren zonder beperkingen van standaard software. Kortom, maatwerk software is de beste keuze als je op zoek bent naar een oplossing die echt op maat gemaakt is voor jouw bedrijf en jouw succes naar een hoger niveau tilt!

De te ontwikkelen applicaties worden vaak op basis van onze uitgebreide software bibliotheek gemaakt in onze Rapid Application Development Framework. Daarom hebben wij voor elke software vraag dé passende oplossing tegen een relatief lage prijs. Natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos en is de te gebruiken programmeertaal afhankelijk van jouw wensen en eisen voor jouw project.

Wij kunnen je daar goed in adviseren, aangezien elke programmeertaal zijn eigen set aan voor- en nadelen heeft. Wij zijn zeer bedreven in diverse programmeertalen en -omgevingen zodat we voor de desktop, smartphone, maar ook voor het web een passende oplossing kunnen bieden.

Vele expertises

De programmeurs van AASHQ noemen wij OTC engineers. Zij hebben een groot scala aan expertises en kunnen daardoor de beste keuze maken voor de ontwikkeling van jouw software project. Bij All Automation Service gaan software ontwikkeling en webdevelopment hand in hand. We hebben ruime ervaring in het ontwikkelen en beheren van (web)applicaties voor diverse organisaties, zoals intranetten, automatische roostersystemen, orderinvoersystemen en monitoring dashboards.

Bij All Automation Service blijven we continu nieuwe toepassingen en applicaties ontwikkelen. Of het nu gaat om webwinkelsystemen, groepskalenders, agenda's, planborden, online productcatalogi, intranet / extranet, QR-codes, documentbeheer of voorraadbeheer, de mogelijkheden zijn eindeloos. We staan klaar om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen.

100%

tevreden klanten

10+

verschillende ontwikkelomgevingen

30+

verschillende programmeertalen

Onze werkwijze

Ons Rapid Application Development (RAD) Framework stelt ons in staat om sneller te ontwikkelen dan de meeste organisaties, zodat je snel resultaat ziet van de gewenste functionaliteiten. Dit framework is geschikt voor diverse soorten applicaties, zoals desktop-, web- en mobiele applicaties. Daarnaast maken wij gebruik van de Scrum methode voor software ontwikkeling.

Bij Scrum werken we in multidisciplinaire teams, bestaande uit engineers van All Automation en ervaringsdeskundigen uit jouw eigen organisatie. Samen werken we in korte sprints, ook wel iteraties genoemd, van vaste lengte van 1-4 weken. Tijdens deze sprints leveren we werkende software op, waardoor je snel kunt zien hoe de functionaliteiten tot leven komen.

De sleutelwoorden bij de Scrum methode zijn samenwerking, communicatie en teamgeest. Kenmerkend is dat bij Scrum de fasen niet op elkaar hoeven te wachten, maar kunnen overlappen. Dit zorgt voor een flexibele aanpak waarbij feedback en aanpassingen continu kunnen worden doorgevoerd, waardoor het ontwikkelproces efficiënter en effectiever wordt. Met Scrum kunnen we snel inspelen op veranderende behoeften en wensen, en zorgen voor een succesvolle en iteratieve ontwikkeling van jouw software op maat.

01Goede communicatie staat centraal

02Regelmatige contactmomenten

03Rechtstreeks contact met de programmeurs

04Snel en effectieve ontwikkeling

Neem contact met ons op

En breng jouw IT omgeving ook naar 'the next level'.

Neem contact op