Home / Diensten / Phishing tests

Phishing tests

Vergroot het bewustzijn rondom SPAM en phishing e-mail

Voorkom cyberincidenten door gedrag van werknemers te veranderen

Gesimuleerde phishing is een methode om werknemers bewust te maken van de risico's van phishing en hen te trainen in het herkennen van verdachte e-mails. Dit wordt gedaan door het verzenden van neppe phishing e-mails die eruitzien en aanvoelen als echte phishing e-mails. Gesimuleerde phishing gebruikt dezelfde technieken als echte phishing, zoals een gevoel van urgentie, een verzoek om persoonlijke informatie of een link naar een kwaadaardige website.

Het doel van gesimuleerde phishing is om werknemers te trainen in het herkennen van phishing-e-mails en hen bewust te maken van de risico's van phishing. Door het verzenden van neppe phishing-e-mails kunnen werknemers in een veilige omgeving leren hoe ze phishing-e-mails kunnen identificeren en welke acties ze moeten ondernemen als ze een verdachte e-mail ontvangen.

Gesimuleerde phishing kan helpen bij het vergroten van de cybersecurity-bewustzijnscultuur in uw organisatie. Door medewerkers te trainen in het herkennen van phishing-e-mails, kunnen ze de eerste verdedigingslinie worden tegen cyberaanvallen en helpen bij het beschermen van uw organisatie tegen kostbare gegevensinbreuken en andere cybercriminaliteit. Ongeveer 90% van alle data-inbreuken begint namelijk bij menselijke fouten. Om deze reden is het nodig om de menselijke factor aan te pakken om cyberaanvallen te voorkomen en zo je geld, reputatie, werknemers en activa te beschermen.

All Automation Service heeft hiervoor de handen ineengeslagen met Phished, een pionier op het gebied van AI-driven Security Awareness Training. Door middel van een unieke aanpak, waarbij gepersonaliseerde simulaties, trainingssessies, active reporting en threat intelligence worden gecombineerd, garandeert het bekroonde Phished-platform permanente gedragsverandering.

Een unieke aanpak voor Security Awareness Training

Phished biedt een unieke aanpak voor de Security Awareness van jouw organisatie. Aangezien bewustzijn alleen niet voldoende is, is het belangrijk om je medewerkers een complete training aan te bieden die allesomvattend werkt. Dankzij vier kernfeatures wordt security awareness en het gedrag binnen de organisatie opgemeten en komen ze samen in de Phished Behavioural Risk Score™ (BRS).

In combinatie met andere beveiligingsmaatregelen zoals firewalls, antivirussoftware en sterke wachtwoorden, kan gesimuleerde phishing helpen om de risico's van phishing te minimaliseren en uw organisatie veiliger te maken.

70%

van alle data-inbreuken begint bij menselijke fout

52%

van phishing-sites heeft een merknaam in de URL verwerkt

72%

van de phishing-sites maakt gebruik van geldige HTTPS certificaten

Bouw je Human Firewall dankzij de Phished Behavioural Risk Score

De Phished Behavioural Risk Score (BRS) voorspelt de kans dat individuen of de organisatie worden gehackt. Het is één meetbaar getal dat jou en het management inzicht geeft in de securitystatus van de organisatie, en toont hoe die kan verbeteren. De BRS wordt berekend aan de hand van concrete parameters zoals data en geschiedenis. Hij wordt voortdurend geüpdatet door het gedrag te meten van werknemers, en de organisatie als geheel. Krijg inzicht in de BRS van de hele organisatie, of duik dieper tot op het niveau van departementen, teams of individuele werknemers.

01Krijg real-time inzicht in huidige en toekomstige bedreigingen

02Verander gevaarlijk gedrag met korte, snackable microlearnings

03Stop phishinggevaren met één druk op de knop

phishedacademy.io 14:41 4. ? PH Recipients Phished Academy Automated Simulations January February Back & finish later Questions 4/5 Only one answer is correct Answer 1 Previous Next Answer 3 Answer 4 Answer 2 Information Security Management System Compliant Information Security Management System In progress Certified
blijf in controle

Benieuwd naar de mogelijkheden van Phished.io?

Neem contact met ons op

Phished.io biedt een uitgebreide oplossing voor het verbeteren van de cyberveiligheid van organisaties door middel van AI-gestuurde security awareness training. Het platform omvat gepersonaliseerde phishing- en smishingsimulaties, tools om gevaarlijk gedrag te veranderen met korte microlearnings en een realtime threat intelligence-dashboard om inzicht te krijgen in actuele en toekomstige bedreigingen.

CSAAS biedt een complete oplossing voor cyberbeveiliging, inclusief virusbeveiliging om computersystemen te beschermen tegen malware, patching en monitoring om ervoor te zorgen dat software up-to-date en veilig is, backups om ervoor te zorgen dat gegevens veilig zijn in geval van een incident en user awareness training om ervoor te zorgen dat medewerkers bekend zijn met de meest voorkomende bedreigingen en hoe deze te voorkomen. Met onze oplossing kun je gerust zijn dat jouw organisatie optimaal beveiligd is tegen cyberaanvallen.

aanvullende beveiliging

Onderdeel van CSAAS

Lees meer over dit product

Neem contact met ons op

En breng jouw IT omgeving ook naar 'the next level'.

Neem contact op