Previous
Next

Bosman Van Zaal

Bosman Van Zaal biedt wereldwijd turnkey project oplossingen voor de (glas)tuinbouw, landbouw-en utiliteit sectoren. In hun gezamenlijke ambitie om een internationale speler te zijn en te blijven, ontwerpen, produceren, leveren en installeren zij geconditioneerde faciliteiten voor de productie van groenten en sierteelt. De oplossingen die zij bieden zijn onder andere: Kassenbouw & Constructies, Water systemen, Teelt systemen, Verwarming & koeling systemen, Elektrische systemen en Controle systemen & software.

Sinds 2001 is AASHQ verantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling en het technisch onderhoud van de website van Van Zaal. Daarnaast hebben wij in 2014 voor de ‘Combined Strengths’ samenwerking tussen Bosman en Van Zaal een nieuwe gecombineerde startpagina opgeleverd.

Dit is een enkele responsive pagina die de mogelijkheden en de voordelen benadrukt van de samenwerking. De achterliggende pagina’s behouden nog hun individuele identiteit.

In 2015 hebben de gecombineerde Bosman Van Zaal website mogen vormgeven, in nauwe samenwerking met de marketing afdeling van Bosman Van Zaal

Al jaren een prettige en goede samenwerking tussen deze twee organisaties: het team van AASHQ denkt met ons mee en groeit met ons mee op het gebied van website ontwikkelingen en bedrijfssystemen. — E. Kikkert - Marketing & Communicatie bij Bosman Van Zaal
  • Techniek: HTML5/CSS3/PHP
  • Responsive Design
  • Content Management Systeem
Bekijk website

Recente opdrachten

Project Details

Gedachten-gedichten.nl

www.gedachten-gedichten.nl
Project Details

CIMA Amsterdam

www.cima-amsterdam.nl
Project Details

Van Zaal Transport

www.vzt.nl
Project Details

RB Service

www.rb-service.nl
Interesse in onze diensten?   Ja, laten we samen gaan werken!