Onze tarieven

Heldere tarieven zodat u weet waar u aan toe bent

All Automation Service houdt van helderheid en transparantie. We trekken dit door bij elk onderdeel van onze organisatie. Heldere tarieven horen daar óók bij.

All Automation Service biedt bij voorkeur haar werkzaamheden aan tegen het “kostenmaker = kostendrager” principe aan. Hierbij hoeft u alleen maar te betalen voor de gedane werkzaamheden. Zijn er geen werkzaamheden nodig, dan heeft u geen kosten. Middels onze customer portal en heldere facturen (met urenverantwoording) bent u altijd op de hoogte van de status en bijbehorende kosten. We rekenen met een minimale reken-eenheid van een kwartier. Fixed-price opdrachten en maandelijkse abonnementsvormen behoren ook tot de mogelijkheden.


Netwerk- en Systeembeheer

Onze systeembeheerders noemen wij ‘NOC Engineers’. Regulier onderhoud en gebruikersvragen zullen door onze NOC Engineers uitgevoerd worden. Senior Engineers worden ingezet bij complexere vraagstukken en het opbouwen van een nieuw netwerk of nieuwe systemen.

Functie Tarief per uur (excl. btw)
NOC Junior Engineer € 78,00
NOC Engineer € 110,00
NOC Senior Engineer € 125,00
NOC Domino Administrative Engineer € 150,00

Er kunnen ook afspraken gemaakt worden voor vaste bedragen per maand voor onderhoud. Echter is dit afhankelijk van o.a. leeftijd en omvang van uw netwerk en in de meeste gevallen ongunstig voor u als ondernemer. Neem daarom contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende inventarisatie.


SLA, 24/7 beschikbaarheid, storingsdienst

Wij werken in algemene zin met onze standaard SLA, omdat deze voor 99% van onze klanten voldoende is. Indien u individuele afspraken wilt maken over doorlooptijden en beschikbaarheid, dan is dat altijd mogelijk.

Wij zijn altijd beschikbaar voor calamiteiten of storingen, ook zonder SLA. Dit gaat op basis van best effort. U belt naar het hoofdnummer en u krijgt de ‘ Engineer on Duty’ aan de lijn. Hij kan u direct helpen met het probleem, of u in contact brengen met een van de andere engineers. Wij hanteren hiervoor geen stand-by vergoeding, maar een toeslag op ons uurtarief.

Tijd Toeslag in %
19:00 – 08:00 en zaterdag 150%
zon- en feestdagen 200%

Software ontwikkeling en webdesign

Software ontwikkeling, applicatiebeheer, grafische vormgeving en webdesign worden uitgevoerd door onze OTC Engineers. We differentiëren op basis van ontwikkelingomgeving en kennismatrix. Al onze engineers zijn gekwalificeerd en gedreven om uw software op het hoogste niveau te brengen. Voor nieuwbouw en grote RFC’s kunnen vaste prijzen afgegeven worden.

Type werkzaamheid Tarief per uur (excl. btw)
Webdevelopment € 110,00
Softwareontwikkeling € 110,00
HCL Domino development € 150,00

Met bovenstaande tarievenlijst hopen wij u te hebben overtuigd dat wij de beste keus zijn voor uw ICT projecten. Er zijn aangepaste tarieven mogelijk bij grootschalige projecten.

Neem vrijblijvend contact met ons op, bel naar +31 (0)297 385 090 of gebruik ons contactformulier.