Uw website tot in de .NL verzorgd
Grafisch ontwerp, responsiveness, ontwikkeling, hosting, CMS, SEO..
We doen het allemaal.
Bald 'n Gray Game Studios
Een website met een responsive en single page design.
Bekijk het project
Sillicon Theatre Scenery
Een nieuwe homepage met een moderne uitstraling
Bekijk het project
Trace!
Een nieuwe website met een responsive en single page design
Bekijk het project
Previous
Next

Uw website tot in de .NL verzorgd

Van ontwerp en webhosting tot goed vindbaar blijven op het internet

All Automation Service ontwerpt, bouwt en onderhoudt websites. Assistentie bij elke stap van uw nieuwe of huidige website zoals grafisch ontwerp, technische ontwikkeling (met of zonder content management systeem), webshops, zoekmachine optimalisatie, social media, webhosting en overige internetdiensten. Voor een overzicht van werkzaamheden verwijzen wij u graag naar ons portfolio.

Portfolio

U vind hieronder een overzicht van een aantal opgeleverde websites. Klik op de categorieën om de resultaten te filteren en op het betreffende item om gedetailleerde informatie te bekijken.

Alle categorieën CMS Design Responsive Techniek
Project Details

Gedachten-gedichten.nl

www.gedachten-gedichten.nl
Project Details

CIMA Amsterdam

www.cima-amsterdam.nl
Project Details

Van Zaal Transport

www.vzt.nl
Project Details

RB Service

www.rb-service.nl
Project Details

Vibo Garagedeuren

www.vibogaragedeuren.nl
Project Details

All-in Logistics

www.allinlogistics.com
Project Details

Coagucheck

www.coagucheck.nl
Project Details

Trace

www.agritrace.nl
Project Details

Verhoef

www.verhoef.eu
Project Details

Spa Battle of the Bottles

www.spabattleofthebottles.nl
Project Details

Bald 'n Grey Studios

www.baldngrey.com
Project Details

A. Frylink & Zonen B.V.

www.frylink.com
Project Details

Claassen & Company

www.claassencompany.nl
Project Details

Dichters.nl

www.dichters.nl
Project Details

Compass Logistics

www.compass-gmbh.net
Project Details

Zelfmeetweken

www.zelfmeetweken.nl
Project Details

Ruijter Bloembollen

www.ruijterbloembollen.nl
Project Details

Bosman Van Zaal

www.bosmanvanzaal.com
Project Details

Silicon Theatre Scenery

www.stsonstage.com

Onze aanpak

Bij All Automation Service is het ontwerpen van een goede website altijd een samenwerkingtussen uw organisatie en ons team. Wat is uw doelgroep? Wat is het doel van uw website? Wie wilt u bereiken? Onze webdesigner zal met behulp van deze en andere vragen uw wensen in kaart brengen. Middels een functioneel ontwerp worden deze wensen geconceptualiseerd. Vervolgens gaan onze ontwerpers een lay-out maken van de belangrijkste pagina’s voor uw website. Dit gebeurt in Photoshop, op deze wijze kan er nog zeer snel en eenvoudig worden geschoven met de diverse elementen. Dit wordt ‘webdesign fase’ genoemd. Is de vormgeving goedgekeurd dan worden de pagina’s technisch ontwikkeld en opgezet in zogenoemde ’templates’ voor het Content Management Systeem. Tijdens het gehele ontwerpproces wordt intensief contact met u onderhouden, zodat continu focus blijft op de door u gewenste richting. Uiteraard kan uw huidige huisstijl in de website worden verwerkt, maar ook kan een nieuwe stijl voor u worden opgezet Elk bedrijf dient eigenlijk met regelmaat zijn website onder de loep te nemen om te kijken of deze (geheel of gedeeltelijk) vernieuwd dient te worden. Wij adviseren u daar graag bij.

Webontwikkeling

Om ervoor te zorgen dat uw website optimaal werkt wordt deze ontwikkeld in verschillende programmeertalen (zoals HTML5, PHP, Javascript, XML). Uw website is vervolgens eenvoudig te beheren via het beheerpaneel achter de website, een Content Management Systeem (CMS). Op deze wijze kan uw eigen organisatie tekst en beeld op de website naar wens aanpassen. Desgewenst kunt u deze aanpassingen ook door All Automation Service laten verzorgen. Ons teamTijdens het ontwikkelen van uw website wordt al rekening gehouden met het feit, dat uw website goed vindbaar moet zijn op het internet (zoekmachine optimalisatie). Een hogere positie in Google zorgt immers voor meer bezoekers en dus meer resultaat. Deze vindbaarheid is voor zo’n 50% te beïnvloeden door een goede logische indeling in de technische uitvoering van de website. Tevens zorgen wij dat uw website goed leesbaar is op verschillende schermgroottes, zoals smartphones en tablets. Indien gewenst kan de website worden uitgevoerd in volledig ‘Responsive design’, waarbij de website meeschaalt met de afmetingen van een scherm. Na oplevering van uw website wordt de prestatie van uw site goed in gaten gehouden en wordt gevolgd hoe bezoekers en zoekmachines hun weg vinden binnen uw website. Dit doen wij met Google Analytics, de marktleider op het gebied van webstatistieken. Op deze manier kan uw website nog beter worden afgestemd op uw doelgroep.

Beheren van de website

Door het gebruik van een opensource Content Management Systeem (CMS), kunt u zelfstandig de inhoud van uw website beheren. Het CMS systeem is zo ingericht dat iedereen hier mee uit de voeten kan. Natuurlijk zijn wij voor al uw vragen bereikbaar. Ook kunt u het beheer in handen geven van All Automation Service, dan zorgen wij dat uw wijzigingen snel en netjes online staan.

Wij adviseren om na oplevering, uw website te blijven innoveren en actualiseren. Zo blijft de website bezoekers trekken en geniet u van het hoogste rendement. Denk hierbij ook eens aan het inzetten van Social Media voor uw marketing campagne.

Webapplicaties

Naast webdesign en webontwikkeling houdt All Automation Service zich ook actief bezig met het ontwikkelen van webapplicaties. Voortdurend worden er weer nieuwe toepassingen of applicaties ontwikkeld, of het nu gaat om een webwinkelsysteem, groepskalender, agenda, planbord, online productcatalogi, intra-/extranet, QR-codes, documentbeheer of voorraadbeheer, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij ontwikkelen webapplicaties met bewezen technologieën in combinatie met diverse programmeertalen. Alles in het eigen Rapid Application Development Framework.

Interesse in onze diensten?   Ja, laten we samen gaan werken!