Werken bij AASHQ

Over onze organisatie, specifiek voor nieuwe collega’s

Business units binnen All Automation Group

All Automation Group bestaat uit vijf belangrijke fiscaal en juridische onderdelen, die helemaal thuis zijn in de verschillende disciplines binnen de ICT dienstverlening:

  • AASHQ – netwerk engineering en soft- en hardwareontwikkeling;
  • AADATA – handelsonderneming, in- verkoop hard- en software;
  • AAC – installateur gestructureerde datacom infrastructuren;
  • AAI – investeringen en innovaties;
  • AAE – ontwikkeling van eigen software.

De verschillende takken werken nauw samen en zijn dus niet zo strikt gescheiden als de beschijving misschien doet vermoeden. Omdat de techniek de succesfactor is, gebruiken we de business unit AASHQ vaak naar buiten als het communicatie-aanspreekpunt. Vandaar dat we bijna overal de unitnaam AASHQ gebruiken en naar buiten treden.

Als ervaren professional weet je natuurlijk al waar je kansen liggen, en start je in een specifiek onderdeel van de organisatie.

Software ontwikkeling, webdevelopment en netwerkbeheer

De meeste mensen kennen AASHQ als een bedrijf dat alleen onderhoud aan en installatie van netwerken levert, maar inmiddels behoort dit tot het verleden en concentreren de activiteiten van AASHQ zich met name op drie kernactiviteiten software ontwikkeling, webdevelopment en netwerkbeheer. De activiteiten van de AASHQ organisatie omvatten zo´n beetje alle denkbare facetten op gebied van ICT dienstverlening. Door de verschillende expertises zijn wij in staat onze klanten van A tot en met Z te helpen met ICT oplossingen.

Naast het ontwikkelen van software – en hardware oplossingen bewegen we ons van projectmanagement tot en met beheer, en daarmee zijn we een unieke speler in de markt. De AASHQ organisatie heeft een uitgebreide kennis van de verschillende branches in de markt. Door de grote focus op deze branches in combinatie met de juiste ICT expertise kan AASHQ haar klanten optimaal bedienen.

Sfeer en Cultuur

Een informele werksfeer en open communicatie zijn behalve gezellig ook een absolute must. Dat informele zie je trouwens ook terugkomen in onze casual kleding en de manier waarop we met elkaar omgaan. Iedereen werkt in open ruimtes waaronder ook de directeur en managers waar we elkaar gelijkwaardig en met respect voor elkaars expertise behandelen. Omdat werken in de ICT soms stressvolle momenten met zich mee brengt, zetten we tussen de middag de telefooncentrale uit en lunchen we gezamenlijk. Daar bespreken we alles over wie we zelf zijn, hoe we denken en wat ons beweegt. Maar vooral, er wordt veel gelachen. Niemand is anoniem in ons bedrijf.

De collegiale werksfeer en open cultuur zorgen ervoor dat AASHQ als organisatie heel hecht aanvoelt, en daar zijn we met z’n allen best trots op.