Lotus Notes Traveler informatie

Een mobiele applicatie, die e-mail, agenda en contactgegevens synchroniseert tussen server en mobiel apparaat

Het is snel en eenvoudig te installeren door beheerders en eindgebruikers.

E-mail

Gebruik IBM Lotus Notes Traveler om bij te blijven met uw e-mail. Deze applicatie biedt een eenvoudige, gemakkelijk te gebruiken interface van het apparaat. U kunt uw toestel zo instellen, zoals u zelf het liefste werkt. Denk hierbij aan het instellen van een limiet, de grootte en/of en de leeftijd van e-mails die u wilt laten synchroniseren.

Kalender

Lotus Notes Traveler kunt u ook gebruiken om op de hoogte te blijven van de agenda-items: vergaderingen, afspraken en evenementen. Maak, accepteer en weiger uitnodigingen voor vergaderingen, terwijl u onderweg bent. Agenda-updates op het apparaat worden automatisch gesynchroniseerd met de server en vise versa. Zo blijft u altijd op de hoogte hoe uw agenda eruit ziet voor de aankomende dagen en weken!

Contacten

Hou altijd uw lijst met contactpersonen up-to-date met Lotus Notes Traveler. Zowel voor het bellen als voor het e-mailen kunt u gemakkelijk contactpersonen selecteren uit uw lijst. Andersom, wanneer u een e-mail ontvangt, kunt u de afzender met gemak toevoegen aan uw contactpersonenlijst.

Om ook op internet met Lotus Notes te kunnen werken, kunt u de software van Lotus iNotes installeren.

Lotus iNotes, webtoegang tot e-mail en samenwerking

Met IBM ® Lotus ® iNotes ® software, kunt u uw medewerkers uitrusten met mogelijkheden vergelijkbaar met die welke zijn opgenomen in IBM Lotus Notes ® client-software, maar geleverd via een webbrowser. Medewerkers kunnen gecodeerde tekst e-mails sturen, vergaderingen plannen, taken beheren en samenwerken met collega’s – of ze nu hun eigen werkstations gebruiken, bij internetcafés zitten of pc’s gebruiken, die anderen toebehoren. iNotes levert uw
e-mail, agenda’s en contactpersonen direct via de browser op uw mobiele apparaat – zonder software voor u te installeren.

Het werk kan snel gedaan worden via het web

IBM Lotus iNotes software levert alles wat u nodig heeft om snel uw werk via het web te verrichten, ook wanneer u niet op kantoor bent.

Werken wanneer u wilt

Zelfs zonder laptop, kunt u een verbinding maken met IBM Lotus iNotes-software om te werken. Bijvoorbeeld in een business center of een internetcafé, zelfs als die over een langzame verbinding beschikt, blijft u bij. Gevoelige gegevens blijven niet achter. Deze software biedt een beveiligde omgeving om uw bedrijfsinformatie te beschermen. Het ondersteunt een scala aan mogelijkheden voor het versleutelen van gegevens en gebruiken van digitale handtekeningen.

Betere productiviteit met een vernieuwde interface

De vormgeving en interactieve stijl zijn vergelijkbaar met die van uw Lotus Notes-client en biedt flexibiliteit door de weergave aan te passen aan uw manier van werken. Voeg bijvoorbeeld een preview van berichten toe, bekijk en beheer gerelateerde e-mailberichten gemakkelijk in een groep, of geef uw agenda-uitnodigingen op verschillende manieren weer. Medewerkers kunnen op deze manier zien, wie beschikbaar is voor real-time samenwerking.

» vraag vrijblijvend meer informatie aan