Arbeidsvoorwaarden

Flexibel

Wie werkt bij AASHQ, kiest voor investeren in zichzelf. Informatietechnologie is topsport. Onze medewerkers trainen daarom continu. Hun passie en talent zorgen ervoor dat onze kwaliteit van dienstverlening op het hoogste niveau blijft. Het is dan ook meer dan vanzelfsprekend dat in ons personeelsbeleid opleidingsmogelijkheden en loopbaanontwikkeling onze volle aandacht hebben. Eveneens bieden we een marktconform pakket arbeidsvoorwaarden.

Bij AASHQ ben je deels zelf verantwoordelijk voor de indeling van je werktijden. Je kunt voor of na de files naar kantoor komen of eens een dag thuis werken. Afhankelijk van je functie biedt AASHQ daarvoor faciliteiten zoals een telefoon. De mate van flexibiliteit is wel afhankelijk van de omgeving waarin en de klanten waarvoor je werkt.

Salaris en loopbaanontwikkeling

Het aanvangssalarisbeleid van AASHQ is conform de markt, zie FNV loonwijzer. Vervolgens evalueert de directie elk jaar je functioneren en herziet je salaris op basis van je verbeterpunten. Studeren is hierbij een belangrijk onderdeel.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

  • pensioenopbouw vanaf 18e jaar;
  • verzekering voor arbeidsongeschiktheid;
  • flexibele werktijden;
  • thuis werken;
  • reiskostenvergoeding;

Opleidingen

AASHQ is een kennisorganisatie zodat we onze klanten optimaal kunnen blijven faciliteren. Dát is onze drijfveer. En we blijven innovatief door aandacht voor groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Iedere professie kent een eigen leerpad en certificering. Door opleiding en ervaring bekwamen onze medewerkers zich steeds meer in hun vakgebied; met alle voordelen van dien.